Στις 12 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Δημήτρη από τη New Age

Τη 12η Ιουνίου αναμένεται η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Δημήτρη, που θα κυκλοφορήσει κάτω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Δημήτρης Γαλάνης.

Ήδη έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του απο τις μουσικές εκδόσεις New Age σε Spotify, YouTube και TikTok ταυτόχρονα, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί μια σειρά συνεντεύξεων και εκπομπών για την προώθηση του τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί η δήλωση του Δημήτρη στην οποία τόνισε ” Στη ζωή μου έχω γράψει εκατοντάδες τραγούδια κι έχουν τραγουδηθεί από άλλους καλλιτέχνες πολλά απο αυτά, αλλά έχουν μείνει στο συρτάρι, σε ένα συρτάρι λοιπόν, βρήκα μια ολοκληρωμένη πρόταση παραγωγής που όμως δε είχε αρχίσει ποτέ να υλοποιείται για διάφορους λόγους και πιο πολυ δικούς μου, προσωπικούς και οικογενειακούς. Ο χρόνος περνάει και λιγοστεύει, οτι προλάβουμε είμαστε σε αυτόν τον κόσμο, έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω την παραγωγή τεσσάρων τραγουδιών τα οποία είχα κρατήσει για εμένα και όμως δε τα τραγούδησα ποτέ. Ήρθε η ωρα λοιπόν να τα τραγουδήσω για τους φίλους μου μα πιο πολύ για εμένα, γιατί μου το χρωστούσα! Όλοι χρωστάμε κάτι στους εαυτούς μας, για εμένα λοιπόν ήρθε η ώρα της πληρωμής και αν υπάρξουν και κάποιοι άνθρωποι που θα τους αρέσει το αποτέλεσμα… Τραγούδια υπάρχουν!“.

Καλοτάξιδο λοιπον…