Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι αριθμοί και όχι τα νούμερα…

Κάποτε μια “φίλη” και τότε συνεργάτις ενός από τα ΜΜΕ που είχα στην κατοχή μου, η οποία προσπαθούσε μάταια να γίνει Influencer και εξακολουθεί μετά από 7 χρόνια να προσπαθεί και πάλι μάταια, με μια χροιά ζηλοφθονίας στη φωνή ήρθε και μου είπε “Καλά ρε Δημήτρη τι ανεβάζεις συνέχεια φωτογραφίες Influencer είσαι;”.

Αγνοώντας βέβαια την τεράστια πορεία μου στον χώρο των Media, ηλεκτρονικών και εντύπων, καθώς και την καλλιτεχνική μου πορεία.

Ναι λοιπον! Influencer είμαι και μάλιστα πολύ πριν χιλιάδες απίθανοι οι οποίοι μη έχοντας οποιοδήποτε ταλέντο σε οτιδήποτε, αρχίσουν να προσπαθούν να γίνουν αναγνωρίσιμοι στη γειτονιά τους μέσα από τα ΜΜΔ που μόνο μια εφήμερη αναγνωρισιμότητα προσφέρουν.

Επί χρόνια ολόκληρα μέσα από τις θέσεις που κατέχω μου μπορώ να έχω “ακόλουθους” πριν καν τους ανακαλύψει ως λειτουργία ακόμα και το Instagram!

Ανθρώπους που εκτιμούν το αληθινό έργο μου και όχι την υπερ φιλτραρισμένη μου φωτογραφία που με δείχνει 12 χρόνων ενώ είμαι περήφανα 45!

Αλλά και στα ΜΜΔ παραμένω στις καλύτερες θέσεις με εκατομμύρια προβολές και likes γιατί και εκεί το έργο μου βασίζεται στην αλήθεια και την ποιότητα και είμαι πολύ χαρούμενος που πάνω από 70.000 άνθρωποι, σήμερα , με ακολουθούν κι εκεί σε διάφορα ΜΜΔ, για το έργο μου και όχι μόνο για την ομορφιά μου.

Ψώνιο υπήρξα μια εποχή μεταξύ 11 και 12 ετών, μετά έγινα επαγγελματίας.

Πιστεύω όμως πιστεύω πως αρκετά έκανα τον ταπεινό και τον καταφρονεμένο και πως ήρθε η ώρα από εδώ και πέρα να μιλούν οι αποδείξεις, οι αριθμοί και οχι τα νούμερα…