Μήπως σας πέφτει κύριε Λιάμα;

Του Δημήτρη Βαλάντη Καραμπουρούνη

Κάλεσα σήμερα τον κύριο Λιάμα, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο δήμαρχος του Δήμου Βόλβης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για όσους δε γνωρίζετε, για να τον ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει στο χωριό Ευαγγελισμός του δήμου του.

Δεν μπορώ να πω στην αρχή ήταν ο άνθρωπος μία χαρά και αφού τον ενημέρωσα για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο site μας, μου υποσχέθηκε ότι θα επιληφθεί του θέματος για να εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται.

Δέκα ακριβώς λεπτά της ώρας αργότερα με κάλεσε πίσω ωρυόμενος για να μου πει “άλλη φορά να προσέχουμε και να διασταυρώνουμε τις καταγγελίες που μας γίνονται”…

Προσπάθησα να του πω ότι για αυτόν το λόγο ακριβώς τον κάλεσα για να διασταυρώσω την καταγγελία αλλά μου το έκλεισε “κατάμουτρα” κατά πάσα πιθανότητα.

Δε θέλω να πιστέψω σε καμμία περίπτωση πως ένας δήμαρχος έχει τέτοια συμπεριφορά έναντι δημοσιογράφων αλλά και πολιτών και πως με το πρώτο “ζόρι” σε οποιαδήποτε ερώτηση χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να ωρύεται, θέλω να πιστεύω πως μάλλον το σήμα κινητής τηλεφωνίας του δεν ήταν καλό, γιατί 23 χρόνια τώρα στον χώρο της δημοσιογραφίας ποτέ άνθρωπος δε μου έχει κλείσει το τηλέφωνο.

Τελικά μήπως το σήμα σας δεν είναι ισχυρό και σας πέφτει κυρίε Λιάμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *