Ανακοίνωση σχετική με τη λήξη της θητείας μου από την Προεδρία της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση

Άλλος ένας κύκλος ολοκληρώθηκε μετά από 7 χρόνια στο τιμόνι της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση.

Από σήμερα το πρωί έπαψα να υπάρχω στη θέση του Προέδρου καθώς ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία μου διάρκειας 5 ετών και για προσωπικούς μου λόγους δεν ήθελα να την συνεχίσω.

Πρόεδρος στην Οργάνωση αναλαμβάνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Αδαμόπουλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος στον οποίο εύχομαι αντοχή και δύναμη, διότι στα χρόνια που περάσαν εγώ προσωπικά με αυτά που συνάντησα, με τις δράσεις που κάναμε καθώς και με τις πραγματικά περίεργες καταστάσεις που ζήσαμε κουράστηκα ως άνθρωπος και παράλληλα άλλαξα και κοσμοθεωρία, γιατί μέσα από την πράξη κάποια πράγματα που νόμιζα ότι ήταν σωστά τελικά ήταν λάθος και αποδείχθηκε πως τα πράγματα στην Ελλάδα ήταν πολύ χειρότερα από ότι πίστευα.

Θα παραμείνω όμως φίλος και εθελοντής στην Οργάνωση που εγώ μαζί με άλλα νέα παιδιά πριν 7 χρόνια δημιουργήσαμε και θα βοηθήσω όσο μπορώ από την δική μου πλευρά.

Να ευχαριστήσω τέλος όλες και όλους που τα χρόνια που περάσαν βοήθησαν όσο μπορούσαν με όλες τους τις δυνάμεις στο να κάνουμε μία κοινωνία καλύτερη αν και πιστεύω ότι ακόμη δεν τα καταφέραμε!

Δώσαμε μάχες και σώσαμε εκατοντάδες ζώα, βοηθήσαμε εκατοντάδες άστεγους και κάναμε δεκάδες δράσεις περιβαλλοντικές καθώς και δεκάδες άλλες δράσεις διαφόρων τύπων για να κάνουμε μία κοινωνία να ευαισθητοποιηθεί επάνω σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ζώων, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μέχρι στιγμής δεν το πετύχαμε.

Ευελπιστώ οι άνθρωποι της Οργάνωσης που θα κινήσουν τα νήματα της από εδώ και στο εξής να καταφέρουν κάτι παραπάνω από αυτό που καταφέραμε εμείς…

Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!

Δημήτρης Βαλάντης ΚαραμπουρούνηςΕθελοντής Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση

https://anticrisi.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *