Καραμπουρούνης: Τότε θα ντρεπόμουν…

Μαθαίνω πως παρατρεχάμενοι προσπάθησαν να με διαβάλουν στον ιδιοκτήτη του καναλιού που εμφανιζόμουν δείχνοντας του το βιντεοκλίπ της χρυσής επιτυχίας που είχα τραγουδήσει το 2009 με τίτλο “Gay? O.K!.” και λέγοντας του “Κοίτα ποιους βγάζεις στο κανάλι “.

Ας ξεκαθαρίσουμε τέσσερα γεγονότα:

Α. Πότε μου δε ντράπηκα για ότι κι αν έκανα στη ζωή μου και κάνω, γιατί ότι έκανα το έκανα με σωστή σκέψη και αγάπη, γιατί λοιπόν να ντραπώ για ένα τραγούδι που αποτελεί πνευματικό μου παιδί στην ουσία;

Επίσης δε ντράπηκα όταν ντύθηκα με στολή πάπιας για να χαρίσω χαρά στα παιδάκια που το είχαν ανάγκη, όπως δε ντράπηκα και όταν έκανα την “πάπια” για να τραγουδήσω “παπαρίζοντας” παιδικά Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Β. Πότε μου δεν ήμουνα ομοφοβικός, ρατσιστής και ασεβής στις προσωπικές επιλογές του οποιουδήποτε και σίγουρα αν το παραπάνω τραγούδι αποτελεί για κάποιους “κατηγορία” και αφορμή ώστε να πουν “Κοίτα ποιούς βγάζεις στο κανάλι” , τότε αυτοί αποτελούν μια μέγιστη πληγή για την έννοια του ανθρώπινου είδους, όντας ομοφοβικοί, ρατσιστές και ασεβής στις προσωπικές επιλογές των άλλων.

Γ. Πότε μου δε φοβήθηκα κανένα γιατί από τα 10 μου έτη εργάζομαι και μάλιστα οικειοθελώς για να μπορώ να συνεισφέρω στον αγώνα επιβίωσης που έδινε η μητέρα μου για να μεγαλώσει δύο παιδιά και ένα εγγόνι και έπειτα εργάζομαι για να μπορώ να κάνω πράξεις καλές και σωστές για εμένα, την οικογένεια μου που δε την “πολυδιαφημίζω” καθώς και για τους ανθρώπους που αποτελούν το κοινωνικό σύνολο γύρω μου.Τίποτα δε μου χαρίστηκε, ποτέ μου δε δανείστηκα, ποτέ μου δεν “έγλειψα” για να καταφέρω οτιδήποτε.

Δ. Πότε μου δε ντράπηκα να κάνω τον διανομέα φαγητού, να πουλήσω κουλούρια και όχι να τα μοιράζω για να παραστήσω τον άξιο, ποτέ μου δε ντράπηκα να ξεχορταριάσω, ποτέ μου δε ντράπηκα να εργαστώ, θα ντρεπόμουν όμως εάν ήμουν ένας ανεπάγγελτος “επαγγελματίας” άνεργος και παρατρεχάμενος κάποιου εκ παραδρομής “πετυχημένου” και εκ των πραγμάτων αποτυχημένου, που ως μόνο στόχο και αποστολή μου θα είχα να διαβάλω ανθρώπους άξιους, εργατικούς και σοβαρούς δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από εμένα.

Τότε ναι! Θα ντρεπόμουν.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι μου στο παρακάτω βίντεο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *