Φιλανθρωπική και φιλοζωϊκή δράση

Ο Δημήτρης το 2016, χάριν μιας ιστορίας που προέκυψε από έναν άστεγο με τέσσερα σκυλάκια, μαζί με άλλα νέα παιδιά ιδρύουν την φιλανθρωπική και φιλοζωική Οργάνωση Αντικρίση, η οποία σήμερα στηρίζει πάνω από 92 οικογένειες, φροντίζει δια μέσω των εθελοντών της, δεκάδες αδέσποτα ζώα, ενώ παράλληλα χρηματοδοτεί πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και νέους καλλιτέχνες.

Εκατοντάδες είναι τα ζώα που διέσωσε η Κοινωνική Οργάνωση Αντικρίση όσο ο Δημήτρης βρισκόταν στο τιμόνι της από τη θέση του Προέδρου και εξακολουθεί να διασώζει μέχρι σήμερα.

Άστεγοι και άποροι αδελφοί και αδελφές μας καθώς και οικογένειες στηρίζονται μέχρι σήμερα χάριν των ενεργειών του Δημήτρη.

Επίσης, πολλές ήταν και η χορηγίες προς τις Δημόσιες υπηρεσίες σε καιρούς δύσκολους όπως η περίοδος της πανδημίας.του Κοροναϊού, όπου η Κοινωνική Οργάνωση Αντικρίση διένειμε πάνω από 35.000 μάσκες προστασίας τόσο στους πολίτες όσο και στην Ελληνική Αστυνομία, την ίδια χρονική περίοδο που κάποιοι αισχροκερδούσαν σε βάρος του συνανθρώπου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης έφτασε στα όρια του ανθρώπου σε κοινωνικές δράσεις και ακτιβιστικές κινήσεις, όπως αυτή που ξάπλωσε στο υγρό χιόνι για 30 λεπτά της ώρας μόνο και μόνο για να αφυπνίσει συνειδήσεις υπέρ των αστέγων φίλων μας.

Το έργο και η προσφορά του Δημήτρη στους περισσότερους τομείς της κοινωνίας είναι σίγουρα μεγάλο και δε θέλουμε να σας κουράσουμε, ανατρέξτε για περισσότερες πληροφορίες και δράσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση στο www.anticrisi.org.