Μουσική καριέρα

Ο ρυθμός, η μουσική, το τραγούδι αλλά και η όρεξη για δημιουργία πάντα υπάρχει μέσα μου.

Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήταν μια κασέτα που μου είχε αγοράσει η μητέρα μου από το δισκοπωλείο του θρυλικού “Τάκη” στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Καθόμουν με τις ώρες και άκουγα τις μελωδίες των “Power hits”, όπως ήταν ο τίτλος της συλλογής.

Σιγά σιγά, ακόμη παιδάκι είχα αρχίσει να γράφω στιχάκια.

Έτσι, στη μουσική μου πορεία έχω γράψει δεκάδες τραγούδια για πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες, ως στιχουργός, μουσικοσυνθέτης, ενορχηστρωτής μα και δισκογραφικός παραγωγός .

Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά πραγματοποιήθηκε το 2000 όταν ηχογράφησα το τραγούδι “Μάτια φεγγάρια” σε στίχους δικούς μου και μουσική του George Michael, τη μουσική του οποίου τραγουδιού είχε παίξει η συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Δημήτρης Γαλάνης, χρησιμοποιώντας το πατρικό επώνυμο της μητέρας μου, αλλά και επειδή το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γαλάζιο.

Τέτοια, τραγούδια φυσικά στην Ελλάδα του 2000 δεν είχαν και πολλές ελπίδες, όμως ποτέ δεν κάνω κάτι γιατί προσμένω την επιτυχία αλλά γιατί θέλω να το κάνω.

Η δεύτερη δισκογραφική παραγωγή μου ήταν το τραγούδι “Gay? O K.!” Το οποίο ήταν ένα έξυπνο τραγούδι – “Δήλωση αγανάκτησης” και αμέσως έγινε επιτυχία, ακολούθησαν δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η κατάσταση όμως που επικρατούσε τότε στην μουσική βιομηχανία δεν ήταν αυτό που περίμενα, έτσι αποφάσισα να μη συνεχίσω τότε την μουσική μου πορεία, όμως τώρα έρχεται ένα νέο ξεκίνημα που το κάνω αποκλειστικά γιατί το χρωστάω σε εμένα!

Την 1η Μαρτίου κυκλοφορεί η νέα μου δισκογραφική δουλειά από την New Age Music / Anticrisis.