Επιχειρηματικότητα

Το 2002 δημιούργησα τον Όμιλο επιχειρήσεων S.D.M. INTERNATIONAL όπου παρέμεινα στη θέση του Αντιπροέδρου μέχρι το 2008.

Το 2007 δημιούργησα τη διαφημιστική εταιρεία “Galani Adv”, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησα την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στην Θεσσαλονίκη με τίτλο “Το κοράκι”, ακολούθησε ο οδηγός πόλης “InThessaloniki” που κυκλοφόρησε ψηφιακά και έντυπα από τη παραπάνω διαφημιστική εταιρεία.

Το 2012 επιχείρησα στο χώρο του εμπορίου ανοίγοντας την εταιρεία “D ‘N’ A Emporio”.

Ακολουθεί η εταιρεία “Giant Greece” και η εταιρεία “Full house” με πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Το 2016 εξαιτίας μιας ιστορίας που προέκυψε από έναν άστεγο, εγώ μαζί με άλλα νέα παιδιά ιδρύσαμε την φιλανθρωπική και φιλοζωική Οργάνωση Αντικρίση, η οποία σήμερα στηρίζει πάνω από 92 οικογένειες απόρων συμπολιτών μας και παράλληλα φροντίζει δια μέσω των εθελοντών της και δεκάδες αδέσποτα ζώα, ενώ χρηματοδοτεί πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και νέους καλλιτέχνες να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Δεκάδες είναι και οι περιβαλλοντικές δράσεις αστικού πεδίου, όπως και οι δράσεις προστασίας της άγριας πανίδας της Αντικρίσης.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου είναι και το site είναι InThess.gr που ουσιαστικά είναι η συνέχεια του “Κορακιού” και του InThessaloniki.

Το InThess ξεκίνησε δειλά-δειλά ως μία απλή ιστοσελίδα ενημέρωσης, εξελίχθηκε σε ένα πολύ ωραίο και σοβαρό site με σκεπτόμενους αναγνώστες και έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα site της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αφού με βάση τα δεδομένα που δίνει η Google, αναγνώστες του site είναι άνθρωποι από όλη την Υφήλιο και ιδιαίτερα από την Αμερική, την Αυστραλία, την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ινδία, διότι είναι το μοναδικό ελληνικό site ενημέρωσης και όχι μόνο που διαθέτει εργαλείο αυτόματης μετάφρασης σε 160 γλώσσες και είναι βασισμένο στην αποκάλυψη, στην αλήθεια και στην δημοσιογραφική σοβαρότητα αυτή που θα έπρεπε να έχει κάθε site που σέβεται τους αναγνώστες.

Σήμερα παραμένω στη θέση του Προέδρου του ομίλου επιχειρήσεων.